• Luka Modric mengkritik keangkuhan England selepas kejayaan Croatia mencapai final Piala Dunia.

  ” Wartawan Inggeris, pakar dari televisyen, mereka meremehkan Croatia malam ini dan itu adalah kesilapan besar. Semua kata-kata dari mereka yang kami ambil, kami membaca dan kami berkata ‘ok, hari ini kita akan melihat siapa yang akan letih’ 

  Pemain tengah Croatia, Luka Modric menaruh harapan ke England selepas negaranya menang 2-1 dalam perlawanan separuh akhir Piala Dunia.

  Bintang Real Madrid bersemangat untuk pasukan kebangsaannya untuk mencapai kemenangan pada Piala Dunia dan juga untuk dirinya sendiri, penampilan pertama di final Piala Dunia untuk Croatia.

  Ini tidak dapat dinafikan sebagai pencapaian yang luar biasa untuk negara yang hanya ada 4 juta orang, dan pemain berusia 32 tahun itu difahamkan sangat berbangga dengan pencapaian Croatia selepas perlawanan itu, terutamanya ketika dia merasakan banyak telah menulis tentang pasukannya.

  Di akhbar-akhbar Inggeris penuh dengan keyakinan bahawa Croatia akan letih selepas bermain lebih banyak masa dan penalti dalam dua perlawanan terakhir mereka, dan dalam wawancara video di bawahnya dia menyeru agar mereka lebih rendah diri dalam meng-analisis Croatia.

  http://inikanbola.my/wp-content/uploads/2018/07/luka_modric.mp4

  Modric memenangi perlawanan akhir Liga Juara-Juara bersama Real Madrid pada akhir bulan Mei, dan jika dia dapat membantu Croatia menang, ini satu lagi kejutan besar terhadap Perancis hujung minggu ini.

  Dapatkan Phone Case Jersi Piala Dunia 2018 Made by BlankCo Di sini. Jangan lupa untuk masukkan kod INIKANBOLA untuk dapatkan diskaun 10%: http://bit.ly/2NrF56X

  Nota: Setiap pembelian anda di BlankCo dengan menggunakan kod INIKANBOLA, kami akan mendapat sebahagian dari hasil penjualan itu. Ayuh, teruskan menyokong kami!

  Baca lagi: (Piala Dunia) Peminat England Mengamuk Di Jalanan Selepas Kalah!

  Leave a comment

  Your email address will not be published.