• Cristiano Ronaldo mungkin berakhir lebih awal daripada yang diharapkannya di Piala Dunia , tetapi Georgina Rodriguez tetap akan mengembirakan CR.

  Pemain berusia 33 tahun itu dan rakan sepasukannya Portugal gagal ke peringkat seterusnya apabila tewas dengan Uruguay, mereka tidak dapat meneruskan kejayaan EURO 2016 mendapatkan mahkota Piala Dunia.

  Walau bagaimanapun, Rodriguez nampaknya seronok di Rusia berdasarkan gambar-gambar-nya di IG.

  Sentiasa menyokong Ronaldo, kecantikan kelahiran Argentina itu jelas setia kepada lelaki sentiasa memberikannya semangat.

  Dengan spekulasi mengenai masa depan kelabnya, walaupun ketika Ronaldo terus dikaitkan dengan perpindahan sensasi ke Juventus musim panas ini, masih dapat dilihat jika peminat Bianconeri akan melihat Rodriguez memakai jersi hitam dan putih  di Turin musim depan …

  Just like Princess Esmeralda✨

  A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Jun 14, 2018 at 11:31am PDT

  Milano @lorealpro @laandena #nellemanigiuste @yslbeauty #yslbeauty #yslbeautylover

  A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Jun 15, 2018 at 12:10pm PDT

  Amo esta tierra. Vamos Portugal 🇵🇹 #⚽️

  A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on Jun 7, 2018 at 1:17pm PDT

   

  Dapatkan Phone Case Jersi Piala Dunia 2018 Made by BlankCo Di sini. Jangan lupa untuk masukkan kod INIKANBOLA untuk dapatkan diskaun 10%: http://bit.ly/2NrF56X

  Nota: Setiap pembelian anda di BlankCo dengan menggunakan kod INIKANBOLA, kami akan mendapat sebahagian dari hasil penjualan itu. Ayuh, teruskan menyokong kami!

  Baca lagi: (Piala Dunia) Bagaimana Jordan Pickford Menjadi Penjaga Gol No.1 England!

  Leave a comment

  Your email address will not be published.