[Piala Dunia] Model Cantik Peru Kerap Buka Baju Bila Gol!

Model cantik dari negara Peru, Nissu Cauti tengah menjadi buah bibir di dalam Piala Dunia 2018 kali ini kerana model ini kerap melakukan tindakan “berani” ketika menyokong pasukan Peru apabila berlangsungnya perlawanan yang melibatkan pasukan Peru.

Menurut sumber Sputnik News, Cauti kerap melepaskan bajunya jika pasukan Peru mencetak gol dalam perlawanan mereka di Piala Dunia 2018. Tak heran, sebabkan aksinya itu, model ini mendapat gelaran “Awek Pasukan Peru”. Wakaupun kelihata baru terdengar dalam Piala Dunia kali ini, Cauti diketahui kerap melakukan aksinya sejak Copa America tiga tahun lalu. Cauti mula mendapat perhatian dari orang ramai ketika datang ke perlawanan Peru menentang Chile.

Melalui akaun instagramnya, Cauti juga tidak ragu untuk menunjukkan sokongannya kepada pasukan Peru. Baru-baru ini, Cauti terlihat mempamerkan gambarnya yang memakai jersi pasukan Peru dan berada di stadium. Sayangnya, penonton Piala Dunia 2018 nampaknya tidak boleh lagi untuk menikmati aksi Cauti. Ini kerana Peru baru sahaja tersingkir dari peringkat kumpulan. Baguslah, kalau tidak mesti korang akan “terliur” punya.

Bermain dalam kumpulan C, Peru hanya menamatkan edisi kali ini dengan berada di tempat ketiga kumpulan. Paulo Guerrero dan kawan-kawan kalah bersaing dengan pasukan Perancis dan Denmark. Berikut gambar-gambar dari akaun Instagram model cantik ini:

Sumber: Sputnik News, Liputan6

Baca Juga: (Piala Dunia) NSFW: Seluar Dalam Bergetar?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *