Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam portal bolasepak ini telah digunakan tanpa izin untuk tujuan pengenalan sahaja dan kami telah kreditkan kepada empunya gambar. Pihak Inikan Bola tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Kami juga tidak mempunyai sebarang niat ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak dan segala artikel yang dikupaskan adalah berdasarkan pandangan daripada pihak kami. Sebarang penggunaan hasil dari buatan kami untuk tujuan promosi hendaklah dikreditkan kepada kami dan sebarang penggunaan atau urusan jual beli menggunakan hasil buatan dari kami adalah dilarang sama sekali jika tiada perizinan dari pihak kami.

Pihak admin Inikan Bola tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen di sini. Pastikan juga anda tidak mengkomentari sebarang unsur-unsur keagaaman, perkauman atau unsur yang menjejaskan keharmonian rakyat Malaysia. Segala komen yang diutarakan adalah tanggungjawab sendiri.